Besparen op je boodschappen + €5,- korting!

Vind je de dagelijkse boodschappen vandaag de dag ook zo duur? Weet je eigenlijk waarom de boodschappen in de supermarkt zo duur zijn? Ik zal het je uitleggen en ik ga je meteen een gouden tip geven én vijf euro korting op je boodschappen. Dat wil iedereen wel toch?

Supermarkten zijn vaak mooi ingerichte winkels op goed bereikbare plekken. Ze hangen vol met reclameborden en er lopen heel veel personeelsleden in rond. Soms zijn er wel tien mensen aan het vakkenvullen en zitten er ook nog eens vijf mensen achter de kassa. Dan is er meestal nog een bedrijfsleider en een manager. Dat kost allemaal natuurlijk enorm veel geld. Kan dat niet anders dan? Jawel, dat kan anders! Ik bestel mijn boodschappen tegenwoordig gewoon online en ze worden op de door mij gekozen dag netjes bij mij thuisgebracht.

Goedkoper dan in de winkel

Ik bestel mijn boodschappen bij Picnic (lees verder voor een kortingscode t.w.v. € 5,-) via een handige app op mijn telefoon. Je zal je waarschijnlijk afvragen hoe boodschappen goedkoper kunnen zijn als iemand ze ook nog eens bij je komt brengen. Dat komt omdat Picnic een online supermarkt is met een groot magazijn met producten. De producten liggen dus niet in een dure winkel met reclameborden, kassa’s, supermarktmuziek en mooie verlichting. Dat scheelt een hoop geld en daardoor zijn de producten bij Picnic altijd goedkoper dan in de supermarkt. Als je denk dat dat alles is, nee hoor. De boodschappen worden ook nog eens gratis thuisbezorgd, met een minimaal bestelbedrag van slechts € 25,-. Ik had ook nog een kortingscode aan je beloofd, die ga je nu van mij krijgen. Als je bij je eerste bestelling de kortingscode TOM22739 invoert dan krijg je direct € 5,- korting op je eerste bestelling.

Dus even in het kort, gratis thuisbezorgde boodschappen die ook nog eens goedkoper zijn dan in de winkel én € 5,- korting op je eerste bestelling. Waar wacht je nog op? Download de app van Picnic direct in de App Store of Google Play en ontdek wat Picnic je te bieden heeft!

Ben je nog niet overtuigd en wil je meer informatie over Picnic? Kijk dan eens op de website van Picnic, daar kan je ook de veelgestelde vragen vinden en spieken of Picnic ook al bij jou in de buurt aan het bezorgen is. Vergeet de kortingscode TOM22739 niet te gebruiken bij je eerste bestelling, de korting is namelijk maar eenmalig en alleen geldig op je eerste bestelling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *