Verdien een extraatje met het invullen van enquêtes!

Je komt vast wel eens onderzoeksresultaten tegen van onderzoeken op bijvoorbeeld nieuwssites of op televisie. Maar wat je waarschijnlijk niet wist is dat je kan meedoen met dat soort onderzoeken en dat je er ook nog eens iets voor terugkrijgt!

Het begon toen een kennis mij trots vertelde dat hij had meegedaan aan een onderzoek over ochtendrituelen. Ik verklaarde hem voor gek en vroeg of hij niets beters te doen had met zijn tijd. Toen vertelde hij hoe het werkte. Je meldt je aan op een website, daar worden verschillende enquêtes op geplaatst. Als je voldoet aan de doelgroep dan kan je die enquêtes invullen en dan krijg je daar punten voor. Het aantal punten verschilt per onderzoek en bij sommige enquêtes krijg je dus meer punten dan bij de andere.

Het is dus eigenlijk dubbel leuk, je krijgt een beloning en je doet mee aan een onderzoek waar anderen heel veel aan hebben. Je kan ook op ieder moment beginnen of stoppen met een enquête. Ik vul meestal een vragenlijst in als ik in de bus of de trein zit, dan heb ik vaak even wat tijd te besteden. Maar je kan natuurlijk ook ’s avonds even inloggen als je niet kan slapen of ’s ochtends als je wacht tot de waterkoker klaar is. Eigenlijk is er geen excuus om het niet te proberen. Wat heb je te verliezen?

Heb jij ook een tip of een trick om wat extra te besparen of te verdienen? Laat je reactie achter onder dit blog en wie weet zie je jouw tip of trick hier binnenkort terug en maak je kans op een cadeaubon naar keuze ter waarde van € 10,- ! Je mag je tips & tricks ook doorgeven via de chat of ons contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *